top of page

MRO Transmitting Multiple Test Results Per Report Page

September 1, 2001

Medical Review Officer, Third-Party Administrator

CCF, Records Maintanence, Verification Process

Is it acceptable for an MRO to transmit a number of reports of drug test results per page to the employer, rather than one per page?

Answer
  • The Department recommends that MROs use Copy 2 of the CCF as the means of reporting all drug test results to employer.
  • However, if you use a written report (all results) or an electronic report (negative results) meeting all the requirements of §40.163, rather than using Copy 2 of the CCF for this purpose, you must put only one such report on each page. This will help to prevent inadvertent breaches of confidentiality by the employer resulting from photocopying a multiple-result report and putting a copy in the file of each employee involved.
Question

© 2026 Cahill Swift, LLC

bottom of page